1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Tefeci Operasyonu

Bodrum’da Tefeci Operasyonu

featured
2. Uluslararas?? Corelli Bodrum Halikarnas Granfondo bisiklet yar????lar?? ??ncesinde yang??nlar i??in halk s??r?????? ger??ekle??tirildi. Bodrum Belediye Meydan??'ndan ba??layan ve ??e??itli tarihi alanlar?? kapsayan s??r????te keyifli dakikalar ya??and??. ( Ali Ball?? - Anadolu Ajans?? )

Bodrum KOM Grup Amirliği bir operasyona daha imza attı. İzmir ilinde ve Bodrum ilçesinde Tefecilik yaparak faiz karşılığında insanlara para veren şahıs çek senet ve para ile yakalandı.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde görev yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Tefecilik operasyonu yaptı.
İzmir ilinde ve Bodrum ilçesinde Tefecilik yaparak faiz karşılığında insanlara para veren şahıs KOM ekipleriBaşsavcılığınin takibi sonucu yakalandı, 2 aydır yapılan takip sonucunda İzmir ve Bodrum ilçesinde çok sayıda insanı mağdur ettiği tespit edilen A.H.C isimli şahıs İzmir ilinden dönüşte Bodrum ilçesine girdiğinde yapılan operasyonla yakalandı, yapılan aramalarda 65 adet senet, 1 adet Çek ve 26 bin TL ele geçirildi. Şüpheli şahsın emniyetteki işlemlerin ardından , adliyeye sevk edileceği bildirildi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Tefeci Operasyonu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.