1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum Gölköy ‘De Meydana Gelen Kazada Hayatını Kaybetti

Bodrum Gölköy ‘De Meydana Gelen Kazada Hayatını Kaybetti

featured

Bodrum Gölköy Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu olarak bulan Osman Yerleşti (67) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

628bb571eb10bb1670475617

Kaza bun gün saat 14:00’da Bodrum
Gölköy mahallesi Bülent Ecevit caddesi üzerinde meydana geldi.Viraja hızlı giren ve otomobili hakimiyetini kaybetmesi sonucu mıcırlı yola girmesi ile meydana gelen kazada Şerif Aydın (41) idaresinde 35 AUL 334 plakalı araç ile Torba istikametinden Gündoğan istkimatine seyir halindeyken karşı şeritten gelen Ferdi Öztaşkın sevk ve idaresinde bulunan 48 AHA 303 plakalı araç ile çarpışması sonucu kaza meydana geldi.Carpışmanın şiddeti ile her iki araç hurdayadönerken olay yerine sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi.Meydana gelen kazada 48 AHA 303 plakalı araçta yolcu olarak bulanan Osman Yerleşti ile yine aynı araçta yolcu olarak bulunan Oğulcan Yerleşti ile her iki araç sürücüsü Şerif Aydın ve Ferdi Oztaşkın yaralandı. Yaralılar olay yerinde ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere sevk edilirken Yolcu olarak bulunanAcıbadem Hastanesi’ne kaldırılan 67 yaşındaki Osman Yerleşti doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Sürücü gözaltına alındı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum Gölköy ‘De Meydana Gelen Kazada Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.