1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Yoklama Kaçağı Ve Açık Ceza Evi Hükümlülerine Müjdeli Haber

Yoklama Kaçağı Ve Açık Ceza Evi Hükümlülerine Müjdeli Haber

featured

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası basın açıklamasında bulundu. Erdoğan, yoklama kaçağı olan gençlere bedelli askerlik yolunun açılacağı müjdesini vererek, “550 bini bulan yoklama kaçağı bakaya gençlerimize müjde vermek istiyorum. Bakaya askerlerimize yararlanma yolunu açıyoruz. Bakaya gençlerin sıkıntısına çözüm getiren uygulama hayırlı uğurlu olsun” dedi.

‘AÇIK CEZAEVLERİNDEKİ İZNİ 31 TEMMUZ’A KADAR UZATIYORUZ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açık cezaevlerindeki Covid-19 izinlerine ilişkin “Açık cezaevindeki Covid izinleriyle ilgili yeni bir değerlendirme yaptık. Açık cezaevlerindeki hükümlülerin Covid izinlerini 31 Temmuz 2023’e kadar uzatıyoruz. Meclisimizin bu husustaki yasal düzenlemeyi en kısa sürede hayata geçireceğine inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in ABD Senatosunda Türkiye’nin aleyhine konuşmalarını anımsatarak “Artık benim için Miçotakis diye birisi yok. Kendisiyle böyle bir görüşme yapmayı asla kabul etmiyorum. Çünkü biz sözünde duracak şahsiyetli, onurlu siyasetçilerle yola gideriz. Bundan sonrasını Miçotakis kendisi düşünsün” dedi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Yoklama Kaçağı Ve Açık Ceza Evi Hükümlülerine Müjdeli Haber
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.