1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 65 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari 3 Gün Kaçabildi

65 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari 3 Gün Kaçabildi

featured

Bodrum’da 65 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan adliyeden firar eden zanlı Bodrum Asayiş ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Yasadışı yollardan Yunanistan a kaçmaya çalışırken Yunan Sahil Güvenlik Görevlileri tarafından fark edilip geri itilir, Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlilerimizce denizde yakalanan 29 dosyadan toplam 65 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu anlaşıılan B.A (29) 27/05/2022 günü Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlilerince Bodrum Adliyesine sevk edildi. Tutuklandıktan sonra adliyede bulunan yakınlarının dikkat dağıtması ve yardımcı olması ile adliyeden firar etti.Bodrym Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda kaçmasına Yardım eden 3 akrabası ve 1 arkadaşı dün ve önceki gün tarafımızdan yakalanıp tutuklandı. Firari B. A da başkasına ait kimlikle Bursa iline gitmek üzereyken Söke ilçesi yakınlarında yolculuk yaptığı otobüste asayiş ekiolerince yakalandı.Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi..

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
65 Yıl Hapis Cezası Bulunan Firari 3 Gün Kaçabildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.