1. Haberler
  2. Bodrum
  3.  Eşref Hamamcıoğlu Bodrum’da Projelerini Anlattı

 Eşref Hamamcıoğlu Bodrum’da Projelerini Anlattı

featured

Galatasaray Kulübünün başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığını belirterek, “Galatasaray bir spor kulübüdür ve en önemli sivil toplum örgütüdür. Kaynağı da spor ve eğitimdir. Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir.” dedi.
Eşref Hamamcıoğlu, 1905 Bodrum Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (1905 AGS) üyeleriyle bir araya geldi.


Bitez Mahallesi Nde bir araya gelen Hamamcıoğlu projelerini anlattı.Hamamcıoğlu, bazı mülklerin satışı ile ilgili soruya “Elinizdeki malları satmak en kolay şeydir. Satarsınız bu önemli değil önemli olan elde edeceğiniz varlığı nasıl kullanacağınızdır. Galatasaray’da şu andaki en büyük eksikliklerden biri varlık yönetimidir. Dolayı ise kulübün malını satmak bir proje değildir. Dursun Özbek yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir, diyorsa vay halimize. Galatasaray’ın büyüklüğünün önüne kimse geçemez, bu nedenle hırsın aklın önüne geçmemesi gerekir” ifadelerini kullandı.
Yönetime geldiklerinde özellikle spor okullarına ve alt yapıya önem vereceklerini belirten Hamamcıoğlu “Barselona ve Arsenal’deki gibi kendi oyuncumuzu yetiştirip, takımın alt yapısından üst yapısına kadar futbol ekolünü nasıl futbol oynayacağını belirlememiz yazım. Alt yapıdan yetişen bir futbolcu büyüdükçe farklı ekollerde futbol oynamamalı. Ancak bu şekilde kendi yıldızlarımızı yetiştirip satmamız lazım. Galatasaray çaresiz değildir. Spor dışında para kazanacak projeler üretmek zorundayız.Galatasaray’ın eş başkanlar sistemi ile yönetilmek istendiğini belirten Hamamcıoğlu “Galatasaray gibi bir kulüp eş bankalık sistemi ile yönetilemez. Bu kulübün bir lideri olur o üyelerle birlikte yönetir. Kulüpteki en büyük eksikliklerden biride samimiyet ve şeffaflıktır, biz bunu 30 Nisan’dan sonra gördük yaşadık, çok ahlak dışı şeyler oldu, oluyor ama bunları açıklamak doğru değil” dedi

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
 Eşref Hamamcıoğlu Bodrum’da Projelerini Anlattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.