1. Haberler
  2. Muğla
  3. Amerikalı Villayı Uyuşturucu Imalathanesine Çevirmiş

Amerikalı Villayı Uyuşturucu Imalathanesine Çevirmiş

featured

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile mücadele kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Fethiye İlçesi Çiftlik Mahallesinde bir villada ABD uyruklu şahsın uyuşturucu madde yetiştirdiği bilgisinin alınması üzerine bahse konu villada 08 Haziran 2022 günü KOM Ş.Md.lüğü ve Fethiye İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan aramada; (5.450) gr. kubar esrar, (186) kök kenevir bitkisi, (1) adet hassas terazi, (10) adet ikişer gr. ağırlığında poşet içerisinde esrar maddesi, (2) adet esrar öğütme aparatı, (47) adet esrar yetiştirmede kullanılan aydınlatma, havalandırma ve kimyasal madde, (270) adet kilitli poşet ile suçtan elde edildiği değerlendirilen (3.280) TL, (20) İskoç sterlini, (20) İngiliz sterlini, (120) Euro ve (15) dolar para ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili A.B.A. (ABD uyruklu) ve E.D. isimli şahıslar gözaltına alınmış adli işlemlere başlanılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Amerikalı Villayı Uyuşturucu Imalathanesine Çevirmiş
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.