1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Fink Club 3 Yıl Aranın Ardından Kapılarını Açtı

Fink Club 3 Yıl Aranın Ardından Kapılarını Açtı

featured

Bodrum, eğlence mekânlarıyla popülaritesini günden güne arttıran bir beldedir. Dolayısıyla Bodrum’a gidildiğinde o meşhur Bodrum gecelerine şahit olmak isteyenler; öncelikle nereden başlayacaklarına, en iyi eğlenceyi nerede yakalayacaklarına dair düşünceye kapılırlar. Bu düşünce doğrultusunda yaptığımız araştırmaların sonuçları gösteriyor ki misafirlerin beklentilerini en çok karşılayan yer, Fink Club.

Günün erken saatlerinde deniz ve kumun, gece geç saatlerde dans ve müziğin tadını çıkarabileceğiniz Fink; beach ve club olarak iki farklı hizmet sunuyor.

825x440g scaled

Dolayısıyla gün boyunca eğlence vaat ediyor. Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde yer alan Fink Club, cadde üzerinde bulunan ve tarz olarak birbirini andıran 3 mekândan biri. Fakat Fink’in dekor ve ambiyansı; onu, diğerlerinden daha çekici kılıyor. Eski taş bir yapıda konumlanan gece kulübü, avlu ve teras kısımda hizmet veriyor. Eğlencenin avluda sürmesi sayesinde dışarıdan baktığınızda eğlencenin dozunu fark edebiliyor ve kendinizi bir anda Fink’in içinde buluyorsunuz. İlk olarak avlunun girişindeki devasa gold kapı sizi karşılıyor ve Fink’in simgesi haline gelen kırmızı gösterişli avize dikkatinizi çekiyor. Gold kapıdan içeri girdiğiniz andan itibaren kendinizi müziğe eşlik ederken buluyorsunuz.

Mekânın ambiyansı; kırmızı rengin hakimiyeti, aynalarla sağlanan derinlik, manzara, açık alan ve ışıklandırmayla sağlanıyor. Dizayn ve mimari olarak oldukça güzel olan Fink, yaz aylarında ünlü djleri sık sık konuk ediyor ve her gece yoğun oluyor. Dışarıda bekleyen görevlilerin sizi geri çevirmemesi adına rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Gece kulübü kapılarını 23.00’da açıyor ve sabahın ilk saatlerine kadar eğlenceye devam ediyor. Genç ve dinamik bir kitleye sahip olan Fink, Bodrum’daki eğlence mekânlarının gözdesi. 

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Fink Club 3 Yıl Aranın Ardından Kapılarını Açtı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.