1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Erkek Sürücülere Kadina El Kalkamaz Temali Bi̇lgi̇lendi̇rme

Erkek Sürücülere Kadina El Kalkamaz Temali Bi̇lgi̇lendi̇rme

featured

TATİL İÇİN MUĞLA’YI TERCİH EDEN ERKEK SÜRÜCÜLERE KADINA EL KALKAMAZ TEMALI BİLGİLENDİRME

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Faaliyet Planı kapsamında Muğla Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi, Menteşe Sosyal Hizmet Merkezi ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından erkek sürücülere bilgilendirme ve farkındalık amaçlı broşürler verildi.

asdaafasfsa

Muğla Vali Yardımcısı Ali YILMAZ ve Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman TOPRAKÇI’nın da katıldığı bilgilendirme çalışmalarında Muğla-Aydın yol kontrol noktasında bayram tatili için ilimize gelen sürücülere #KadınaElKalkamaz temalı bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

Yol kontrol uygulamasıyla kadınlara da KADES’in de tanıtımı yapıldı. Muğla genelinde 60 bin erkeğe bilgilendirme ve farkındalık oluşturmak için yapılan çalışmalarda il genelindeki işlek caddelerde, meydanlarda, kahvehanelerde, berberlerde ve erkeklerin yoğun bulunabileceği mekanlarda afiş, billboardlar ile kampanya destekleniyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Erkek Sürücülere Kadina El Kalkamaz Temali Bi̇lgi̇lendi̇rme
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.