1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Dünya Fenerbahçeliler Günü Çoşkuyla Kutlandı

Bodrum’da Dünya Fenerbahçeliler Günü Çoşkuyla Kutlandı

featured

19 Temmuz (19.07) Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle 81 ilde ve yurt dışında kutlama hazırlıkları tamamlandı. Taraftarlar bugün saat 19.07’de coşkuyla Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı.

images.jpeg 3 61

Bodrum ’da kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu projelerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Aydın Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarları dayanışma gecesinde buluştu . Bodrum Marina Yacht Club de  düzenlenen olan gecede, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı  Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgi gösterdği . gecede ünlü sanatçı Fatih Erkoç sahne aldı.


Geceye tüm Fenerbahçelileri davet eden Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı  Mert Sayın

 “2022-2023 sezonu öncesi birlik ve beraberliğimiz için dayanışma gecesi düzenlediklerini 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutluyoruz. Fenerbahçe’ye gönül veren tüm taraftarlarımızı geceye teşekkür ediyoruz..Bodrum  Fenerbahçeliler Derneği olarak biz iyi günde kötü günde takımımızın yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe bizim sevdamız. Fenerbahçe’yi çok seviyoruz. Her zaman Fenerbahçe’nin yanında olacağız, asla yalnız bırakmayacağız.” diye konuştu. gece çeşitli ikramlar yapılırken kurallar çekilerek hediyeler takdim edildi.

Fenerbahçe’den ”Dünya Fenerbahçeliler Günü” paylaşımı

“İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİZ! 19.07 DÜNYA FENERBAHÇELİLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

İlelebet Atasının izinde olan,

Gururla “Büyük Atatürk” diye haykıran,

Cumhuriyet’in bekçisi, Türkiye’nin aydınlık yüzüdür Fenerbahçe!

‘Türkiye’nin en köklü, en büyük ve en çok şampiyon olan takımı’ demenin karşılığıdır, en zor günde ‘ben buradayım’ demektir, Fenerbahçe!

Yüzlerce, binlerce, milyonlarca taraftarıyla ‘omuz omuza’ dendiği anda ‘sarı lacivert’ diye haykırabilmenin verdiği mutluluk ve adanmışlıktır, Fenerbahçe!

Kulüp tarihinin en zor günlerinde, ‘ne olduğu bilinmezlerin’ kurduğu kumpas karşısında, başkanından yöneticisine, taraftarından çalışanına, gencinden yaşlısına… milyonların ortaya koyduğu benzersiz duruştur Fenerbahçe!

Alın terimize sürülmek istenen lekenin, karşımızda durmaya çalışanların paramparça edilmesidir!

Bugün, bambaşka bir 19 Temmuz sabahında, coşku ve sevinçle bir arada oluşumuzu, dik duruşumuzu ve özgürlüğümüzü kutluyoruz!

İşte bu yüzden bu 19 Temmuz bizim için bambaşka!

Kalbi Fenerbahçe için çarpan, sarı lacivert renklerimize gönül vermiş tüm camiamızın 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü kutlu olsun.

Sarı lacivert başarılarla gurur dolu yarınları kucaklayacağımız, Fenerbahçe’yi omuzlarımızda taşıyacağımız, şampiyonlukların adını Fenerbahçe’nin renkleriyle yazacağımız nice 19 Temmuzlara…

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Dünya Fenerbahçeliler Günü Çoşkuyla Kutlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.