1. Haberler
  2. Türkiye
  3. Sulama Kanalında Cansız Bedenleri Bulunmuştu!

Sulama Kanalında Cansız Bedenleri Bulunmuştu!

featured

Hakkı ve Rafet’e acı veda

Denizli’nin Çivril ilçesinde sulama kanalında cansız bedenleri bulunan Hakkı Bardan ile Rafet Ergen son yolculuğuna uğurlandı.

Kıralan Mahallesi’nde 18 Temmuz’da kaybolan Rafet Ergen (9) ile Hakkı Bardan’ı bulmak için arama-kurtarma ekipleri seferber oldu. Sulama kanalı çevresinde görülen 2 arkadaşı bulmak için bölgede yoğunlaşan ekipler, dün Hakkı Bardan’ın cesedine ulaştı. Ekipler, dün akşam saatlerinde ise Rafet Ergen’in cansız bedenini buldu.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi sonrası Hakkı Bardan’ın cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Bardan’ın cenazesi, Kıralan Mahallesi’ne getirildi.

Buradaki namaza baba Duran Bardan, dede Hakkı Bardan ve aile yakınlarının yanı sıra İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever de katıldı. Namazın ardından Bardan’ın cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öğleden sonra ise 9 yaşındaki Rafet, evine getirilerek helallik alındı. Ailenin gözyaşları içinde son kez baktığı Rafet, mahalle caminde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Sulama Kanalında Cansız Bedenleri Bulunmuştu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.