1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Kaburga Kemiklerinin Kırıldığı Bilgisi Yer Aldı

Kaburga Kemiklerinin Kırıldığı Bilgisi Yer Aldı

featured

Milas ‘ta çalıştığı eğlence mekanında öldürülüp, cesedi bahçedeki havuza atılan Zehra Bayır’ın otopsi raporu ortaya çıktı. Raporda; Bayır’ın başına sert cisimle vurulduğu, baskı sonucu da kaburga kemiklerinin kırıldığı belirtildi. Öte yandan incelemede, işletmedeki delillerin yok edilmesi için her yerin temizletildiği ortaya çıktı.

Muğla’da 18 yaşındaki Zehra Bayır, kardeşinin tedavi masrafları için çalıştığı iş yerinde, başına sert cisimle vurularak öldürüldü. Bayır’ın işletme sahipleriyle yaklaşık 50 bin liralık alacağının ödenmemesi üzerine tartıştığı ve bu nedenle öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Konya‘dan 3 ay önce Milas’a çalışmaya gelen Zehra Bayır, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen kardeşinin tedavi masraflarını karşılayabilmek için eğlence mekanında şarkı söylemeye başladı. İddiaya göre işletme sahipleri, Zehra Bayır’a toplu para vereceğini belirterek, bu süre içinde hiç ödeme yapmadı.

Bayır’ın baskı sonucu kaburga kemiklerinin kırıldığı bilgisi yer aldı

İncelemede, işletmedeki delillerin yok edilmesi için her yerin temizletildiği ortaya çıktı. İstihbarat ekipleri ayrıca karanlık odada özel ışık sistemi filtre ile görünür hale getirilen parmak izleri sayesinde şüphelileri belirledi. Muğla Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan raporda, Zehra Bayır’ın ölümünün, başına sert cisimle vurulmasından kaynaklandığı belirtildi. Otopsi raporunda ayrıca Bayır’ın baskı sonucu kaburga kemiklerinin kırıldığı bilgisi yer aldı

0x0 18 yasindaki zehra bayir cinayetinde tuyler urperten ayrintilar otopsi raporu kan dondurdu kaburgalari 1661077318425

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Kaburga Kemiklerinin Kırıldığı Bilgisi Yer Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.