1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor Ankara Deplasmanında 3 Puanı 3 Golle Aldı

Bodrumspor Ankara Deplasmanında 3 Puanı 3 Golle Aldı

featured

Spor Toto 1. Lig’de heyecan TRT ekranlarında sürüyor… Ligin 2. haftasında Bodrumspor, Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda mücadele etti.Bodrumspor net bir skorla 1-3 yenerek puanını 6 yükseltti.

Ankara Aktepe Stadı’nda Mehmet Türkmen’in düdük çaldığı karşılaşmada Bodrumspor rakibini 3-1 geçerek 3 puanı aldı ikide iki yaparak 6 puana yükseldi.

İlk yarıda üstünlüğü ele alan Bodrumspor maçın başında 4 dakikada Bahadır Erol ile 1 -0 öne geçti. Üstünlüğünü koruyan Bodrumspor 29 dakikada Celal Dumanlı ile 2 golünü bularak soyunma odasına 2-0 önde girdi. İkinci yarıda ev sahibi takım 4 değişiklik yaparak karşılaşmaya ortak ortak olmaya çalıştı. .82 dakikada skor 2 oldu karşılaşmaya 6 dakika ilave edilirken maçın bitimine 1 dakika kala korner atışından Erkan Reşmen’in kendi kalesine attığı golle farkı yeniden ikiye çıktı karşılaşma Bodrumspor Un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.Bodrumspor teknik sorumlusu ismet Taşdemir yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada

Hocam Öncelikle Tebrikler zor bir deplasman hava şartları da kolay değil erken bulduğumuz golle galibiyete 3-4 dakikada aldığınızda diye bir Tabii ki memnunum Sonuçta bir galibiyet var. Onunla beraber de bir hafta boyunca çalıştığımız gördük. Evet Çok etkili bir takım Çok etkili oyuncuları ve çok etkili geçişleri var. Dolayısıyla onları kapatıp Biz boyunda bu kadar erken gelebileceğini Tahmin etmiştim. Açıkçası kapatıp oyunu berabere götürüp daha sonra annelerimiz de Spora gitmeyi planlamıştık ama golün Tabii erken gelmesi biraz bizim işimizi kolaylaştırdı. Belki birazcık daha çabuk oynamaya kapatmaları haricinde sadece kapatma oyun oynadık ama bu tip maçlar genelde bunu yaptığınız zaman kazanma şansı

İkisi bir arada genelde olmayan kapatayım. Top oyunu bizde kalsın olmuyor Dolayısıyla Biz uyguladığımız oyunu erken gelmesi ile çok daha rahat bir şekilde oynadık. Özellikle ilk başarılı olduğumuzu düşünüyorum. O yüzden hepsini kutluyorum. Gerçekten önemli bir galibiyeti iyi başladık.Daha ligin başı yolumuz uzun dedi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor Ankara Deplasmanında 3 Puanı 3 Golle Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.