1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 100 Yaşına Giren Usta Isim Sanatçı Dostları Kutladı

100 Yaşına Giren Usta Isim Sanatçı Dostları Kutladı

featured

İlham Gencer çaldı, Ajda Pekkan söylediMüziğe henüz beş yaşında annesinden aldığı dersler ve evlerindeki konsol piyanoyu çalarak başlayan, 1944 yılında dönemin ilk yerli caz grubunda yer alan, Türkiye’de caz müziğinin yaygınlaşmasına önemli katkıları bulunan İlham Gencer, önceki akşam Bodrum’da bir otelde gerçekleşen sürpriz doğum günü kutlaması ile 100’üncü yaşını kutladı.

IMG 20220826 WA0010

Türkiye’nin ilk piyanist şantörlerinden olan, 1931 yılında ilk bestesini yapan, 1944’te profesyonel müzik kariyerine adım atan İlham Gencer, geçtiğimiz ramazan ayında oruç tutmuş ve ilerleyen yaşının orucu kaldıramamaması sonucu rahatsızlanmıştı. Ajda Pekkan, ‘Hocam’ dediği usta sanatçıyı, tedavi gördüğü Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde ziyaret etmişti.

a {color:#000000}body {line-height:0;margin:0;background:transparent;}#google_image_div {overflow: hidden;position: absolute;}body{visibility:hidden} ” id=”google_ads_iframe_3″ style=”box-sizing: border-box; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; margin: auto; padding: 0px !important; text-decoration: none; position: relative; border: 0px !important; display: block; height: 250px; max-height: 100%; max-width: 100%; min-height: 0px; min-width: 0px; width: 300px; inset: 125px 0px 0px 150px; transform: translate(-50%, -50%);”>

İLHAM GENCER 100 YAŞINDA

Sanat camiasının yaşayan efsanesi İlham Gencer, önceki akşam Titanic Deluxe Bodrum Hotel’de gerçekleşen sürpriz kutlama ile 100’üncü yaş gününü kutladı. Oğlu Bora Gencer’in organize ettiği doğum günü kutlamasında sanat camiasından dostları, Gencer’i yalnız bırakmadı.

GECENİN SÜRPRİZİ AJDA PEKKAN

Doğum günü kutlaması ilk olarak yemekle başladı. Daha sonra ana sahnede sanatçı dostları sahneye çıkarak, İlhan Gencer’e unutulmayacak bir doğum günü yaşattılar. Gecenin sürprizi ise Ajda Pekkan oldu. Süperstar, yıllar önce İlhan Gencer’le birlikte seslendirdikleri İtalyanca bir şarkı seslendirdi. Bu şarkıya kayıtsız kalmayan Gencer ise piyanonun başına geçerek, Pekkan’a eşlik etti.

100’üncü yaş günü pastasını sanatçı dostlarıyla birlikte üfleyen İlham Gencer, pastayı kesmek için eline aldığı kılıçla basın mensuplarına poz vermeyi de ihmal etmedi.

UZUN YAŞAMIN SIRRINI PAYLAŞTI

Geçtiğimiz ay Nişantaşı’nda piyano başında poz veren usta müzisyen, sağlıklı ve uzun yaşamasını yıllardır oruç tutmasına ve spora borçlu olduğunu söylemişti. Günde sadece bir kez yemek yediğini ve sabah kalkar kalkmaz bir saat spor yaptığını anlatan Gencer, şu ifadeleri kullannmıştı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
100 Yaşına Giren Usta Isim Sanatçı Dostları Kutladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.