1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 30 Yıllık Siyaset Hayatımda Suç Işlemedim Ceza Almadım

30 Yıllık Siyaset Hayatımda Suç Işlemedim Ceza Almadım

featured

MHP Bodrum İlçe Başkanlığından sessiz sedasız istifa eden İbrahim Bilgi yazılı açıklamada bulundu. Sevgili Bodrumlu hemşehrilerim,

30 yıllık siyasi hayatımda bu kadar duygulandığım, karşılıksız sevildiğimi hissettiğim anlar çok az oldu. 10 aylık MHP Bodrum İlçe Başkanlığım süresince desteğiniz ve sevginizi hiç esirgemediniz. Ama bu desteğiniz ve sevginizin samimi olduğunu, bugün çok daha net anlıyorum.

Demek ki kendimizi size doğru anlatmışız, siz de bize güvenmişsiniz. Bir Türkiye ve Bodrum aşığı olarak bu ilgi ve desteğin gereği olarak, ülkeme ve Bodrum’a her zaman hizmet edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.

Görevi aldığımız ilk gün ve sonra ki her açıklamamızda, milletvekili ya da belediye başkan adayı olmayacağımı söyledim. Çalışmalarımı hep bu yönde yaptım. Bodrum’un büyük sorunlarının çözümünün, 2030, 2040, 2050 yıllarını planlamanın tek yolunun, birlik olmak gerektiğini söyledim. Bu amaçla vatanını, milletini, bayrağını ve Atatürk’ü seven tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarına ortak bir çalışma içine girmeyi ve Bodrum’un geleceğini hep birlikte planlamayı teklif ettim.

Bu çağrımı bazı dar görüşlü siyasiler ‘siyasi’ olarak niteledi. Ama 10 ay sonra geldiğimiz noktada, siz değerli hemşehrilerimin çok büyük çoğunluğunun samimiyetime inandığını görmek, beni çok mutlu etti.

Muğla’nın en büyük ilçesi olmasına rağmen, Cumhuriyet tarihinde sadece 2 milletvekili çıkarabilmiş olmanın, Bodrum’un bir ayıbı olduğunu dile getirdik. Bu yüzden tüm siyasi partilere, ilk sıra Muğla Milletvekili adayının Bodrum’dan çıkması çağrısında bulunduk.

Bunu niye istedik?

Çünkü bu kadar büyük sorunlarla hep birlikte başederken, Ankara’da da Bodrum’un tanıyan, bilen, burada yaşayan bir milletvekilinin TBMM’de Bodrum’a büyük katkısı olacağını düşündük.

Ekibimle birlikte hazırladığımız 46 büyük projeyi zaman zaman sizlere anlattım. Gündoğan Bitez arasında tünelden, Mumcular ve Turgutreis’e devlet hastanesine, Bodrum Üniversitesi’nden, hafif raylı sisteme kadar hayal gibi görünen, ama Ankara’da ki milletvekillerimiz ve Bodrum’da birlik beraberlikle yaratacağımız büyük güç için son derece kolay olan projeleri hep tartıştık.

Hiçbir zaman kavgacı, dayanağı olmayan söylem ve eylemlerde bulunmadık. Hep ve sürekli birlik beraberlik çağrısı yaptık.

Bu süre içinde hakkımda sosyal medyada sahte hesaplardan yapılan yalan ve iftiraları, tarafıma atılan tehdit ve şantaj mesajlarını yargıya taşıdım ve tüm Bodrum’un huzurunda benimle ilgili elinde kimin hangi belgesi ya da bilgisi varsa yargıya başvurmasını istedim. Ama 1 ay geçmesine rağmen tek bir kişi bile bir belge sunmadı, sunamadı.

Biz hakkımızda atılan iftiraların yalan olduğunu bildiğimiz için çok rahatız. 15 yılı belediye başkanlığı olmak üzere 30 yıllık siyasi hayatımda hakkımda tek bir isnat edilen suç olmadı. Hiçbir ceza almadım.

Türkiye’nin en genç belediye başkanı seçildiğim 27 yaşımda da, şimdi de Allah’ın ve sizlerin huzurunda son derece rahatım. Ömrümün sonuna kadar da Allah ve vatanıma hizmet yolunda aynı olacağım.

İbrahim Bilgi olarak ben ve aynı düşüncede olan arkadaşlarımla birlikte, sizlere ve davamıza hizmet yolunda, çok daha kararlılıkla yürüyeceğimizi söylemek istiyorum.

Zira sizin şahsıma ve ekibime göstermiş olduğunuz destek, ilgi ve teveccüh, bizi bu yolda çok daha güçlü şekilde yürümeye teşvik ediyor.

Allah siz değerli Bodrumlu hemşehrilerimizden razı olsun.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
30 Yıllık Siyaset Hayatımda Suç Işlemedim Ceza Almadım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.