1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Özgür Plaj Yaza Veda Parti̇si̇

Özgür Plaj Yaza Veda Parti̇si̇

featured

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı, Bodrum’da yaşayan ya da tatile gelen engelli bireylerin, sosyal yaşama katılımlarını ve çevresel imkanlardan yararlanmalarına olanak tanıyan Özgür Plaj’da etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
30 Eylül Cuma günü gerçekleştirilen 2022 yılının üçüncü Özgür Plaj Partisinde öğrenciler her türlü donanımın (özel şezlonglar, ahşaptan denize uzanan bir yürüyüş parkuru ve tutunarak denize girebilmelerini sağlayacak korkuluklar vb) mevcut olduğu plajda fiziksel hareket imkanı kazanırken, aileleriyle birlikte yaşadıkları rutinden uzaklaştı, denize girdi, dans etti ve eğlendi.
Etkinlik Yönetim Kurulu Üyeleri Ülker İnan, Sadife Akdolu, Hülya Kocadon ev sahipliğinde gerçekleşti.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Mozaik Öğretmeni Ezgi Bal’ın düzenlediği karaoke etkinliğinde özel gereksinimli bireylerimiz ve etkinliğe davetli olan Milas Elele Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile keyifle yaza veda edildi.

Özgür Plaj Yaza Veda Partisi’ne Bodrum Belediyesi, Milas Belediyesi, mekan sponsoru Bodrum Denizcilik & Yelkencilik Spor Kulübü destek verdi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Özgür Plaj Yaza Veda Parti̇si̇
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.