1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Mahinur Uslu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Mahinur Uslu Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured

Bodrum ‘da TBMM onur nişanasi sahibi hayırsever Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu olmak üzere birçok eğitim kurumuna yıllarca yardım eden Mahinur Uslu yaşlılığa bağlı hastalık sonucu 91 yaşında hayatını kaybetti.Bodrum’un eğitim ana lakabı Uslu son yolculuğuna uğurlandı.
Mahinur Uslu için cenaze töreni düzenlendi.Adluye camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ Belediye Başkanı Ahmet Aras İlçe Milli Eğitim Müdürü iş siyaset dünyasından bir cok isim sevenleri yanısıra öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna ugurlanırken öğrenciler ise pankart açıp ‘kalbimizde yaşayacaksın ‘seni unutmayacağız sevgilerini dile getirdiler.
Yaptırdığı eğitim yuvalarını sık sık ziyaret ederek eksikleri gideren ve Bodrum’un sevilen hayırseverlerinden olan Mahinur Uslu’nun eşi Cemal Uslu’da 18 Ekim 2015 tarihinde yaşamını yitirmiş Bodrum Belediye Meydanı’ndan öğrencilerinin düzenlediğini anlamlı tören ile son yolculuğuna uğurlanmıştı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Mahinur Uslu Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.