1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Tüm Okullarda Servis Sorunu Çözüldü

Bodrum’da Tüm Okullarda Servis Sorunu Çözüldü

featured

Bodrum’da uzun süredir sorun teşkil eden taşımalı eğitimde sorunlar çözülecek taşımalı bin 600 öğrenci 25 haata servis sorunları çözülecek veli ve öğrencilere rahat nefes aldırdı..Bodrum’da egitim öğretim yılının başlaması ile sorun yumağı haline gelen artan maliyetler nedeniyle servis hizmeti veren taşımacılıların maliyetler nedeniyle fiyatların az olduğu artan mazot fiyatları nedeniyle taşıma ücretlerini artması ile zor durumda kalan veliler öğrenciler yaşanan süreçte mağduriyetlerini dile getirerek çözüm beklerken bir çok noktada taşıma hizmete veren öğrenciler servis hizmeti yapılan görüşmeler sonucunda çözüldü.Bodrum’da taşımalı 25 hatta bin 600 içi servis hizmeti bu gün yapılan toplantının ardından çözüldü.İlce Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal Bodrum Şoförler Odası Başkanı Kablı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek eksik kalan noktalarda anlaşma yapılarak tüm okullarda taşımalı hizmet sorunu çözüme kavuşturulması için anlaşma imzalandı Pazartesi gününden itibaren tüm taşımalı egitim veren okullarda servisler ile anlaşma sağlandı. Ayrıca İlçe Müdürü Aldal Okullarımızda yemek hizmeti daha önce Milas’dan geliyordu.Artik o sorununa çözdük bundan sonra tüm yemeklerinizi Bodrum İmam Hatip Lisesinde pişirilerek dağıtılacak dedi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Taşımalı Eğitim Sorunu,Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası arasında gerçekleştirilen sözleşme ile çözüme ulaştı.

Okulların açılmasıyla İlçemizde bulunan 25 Taşıma Merkezli okulumuza 162 hat ile 1800 öğrencinin taşıması özverili bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Oda Başkanı Hasan Kablı ve Yönetim Kurulu ,Müdürü Bülent Aldal’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Tüm Okullarda Servis Sorunu Çözüldü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.