1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bitez’de Feci Kazada Acı Haber Geldi

Bitez’de Feci Kazada Acı Haber Geldi

featured

Bodrum Bitez’de meydana gelen otomobilin motosiklete çartığı kazada motosiklet sürücü baba öldü oğlu yaralandı 2 kişi kalp masajı ile hayata döndürüldü.

Kaza Gece saatlerinde Bitez Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.48 AIP 375 plakalı otomobil yoldaki kasisi görmeyip hızla savrulup karşı şeride geçti o sırada karşı şeritten gelen  48 TJ 061 plakalı motosiklete ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücü  Ahmet Varda ve oğlu Deniz Varda metrelerce sürüklenerek üst duvara fırladı. Kazada motosiklet sürücü Ahmet Varda ile Oğlu Deniz Varda ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.. Çarpmanın şiddeti ile otomobil telefon direğini devirdi. otomobilde bulunan Ceren Demirel Salbaş ve Bülent Salbaş yaralandı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ahmet Varda ile otomobilde bulunan Ceren Demirel Sarıbaş kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı.Polis ekiplerince yol trafiğe kapatılarak bölgede güvenlik önlemi aldı. yaralılar Acıbadem  Hastanesine sevk edildi. Motosiklet sürücü Ahmet Varda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.Ote yandan hayatını kaybeden Ahmet Varda’nın eczaneden ilaç alıp evine gittiği öğrenildi.

images.jpeg 1 313
999hghg

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bitez’de Feci Kazada Acı Haber Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.