1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum ‘A 15 Uzman Hekim Ve 3 Pratisyen Ataması Yapıldı

Bodrum ‘A 15 Uzman Hekim Ve 3 Pratisyen Ataması Yapıldı

featured

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “AK Parti olarak Bodrum’a müjdelerimiz bitmiyor, bitmeyecek” diyerek Bodrum Devlet Hastanesi’ne yeni doktor atamalarıyla ilgili bilgi verdi. Bodrum’umuza müjdelerimizin ardı arkası kesilmiyor…
18 Ekim 2022 tarihinde Uzman Hekim ataması ile Bodrum Devlet Hastane’mize toplam 15 Uzman Hekim ve 3 pratisyen Hekim atanmıştır.
Atanan hekimlerin branşları;

2 Tıbbi Biyokimya
Anesteziyoloji ve Reanimasyon
Beyin ve Sinir Cerrahi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Deri ve Zührevi Hastalıkları
Göğüs Hastalıkları
Göz Hastalıkları
İç Hastalıkları (birimimize 2 tane)
Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
Nöroloji
Radyoloji
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları (birimimize 2 tane)
Pratisyen (3 tane)

Bodrum’umuza hayırlı, uğurlu olsun.

Sağlık Bakanlığı atama kurası sonuçları isim listeleri için beklenen açıklama geldi. 2022 Yılı 3. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile atanmak isteyen tabip, uzman tabip ve uzman diş tabipleri için kura çekimi 18 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti. Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e- devlet kapısı kimlik doğrulama sistemi ile başvuru formunu doldurarak kuraya katılanların isim listeleri yhgm.saglik.gov.tr internet adresinden yayımlandı. Sağlık Bakanlığı yeniden atama kura çekimi sonuçları ile isim listeleri online sorgulanabilecek. İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı atama kurası isim listesi sorgulama ekranı ve ayrıntılar.

2022 yılı 3. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası sonuçları Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlandı. “Beyaz Reform” adımı sonrasında kamuya dönüş için taleplerin artması üzerine atanmak isteyen tabip, uzman tabip ve uzman diş tabipleri için kura başvuruları 3 Ekim 2022 Pazartesi tarihine kadar alınmıştı. Adayların heyecanla beklediği yeniden atama kurası noter huzurunda gerçekleşti. Kura çekiminin ardından Sağlık Bakanlığı’nın https://yhgm.saglik.gov.tr/ internet adresimden noter onaylı kura sonuçları ve yerleşenlerin isim listeleri yayımlandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA KURASI SONUÇLARI AÇIKLANDI

2022 Yılı 3.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası sonuçları ve isim listeleri yayımlandı. Aşağıdaki ekrandan isim listesi ve kura sonuçlarını sorgulayabilirsiniz.

İLK DEFA VE YENİDEN ATAMA KURASI SONUÇLARI-TIKLAYINIZ

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum ‘A 15 Uzman Hekim Ve 3 Pratisyen Ataması Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.