1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor Evinde Bandırma Ile Berabere Kaldı

Bodrumspor Evinde Bandırma Ile Berabere Kaldı

featured

Spor Toto 1’inci Lig’de Sakaryaspor ve Erzurumspor FK galibiyetleriyle zirve yarışına ortak olan Bodrumspor yarın sahasında Beyçimento Bandırmaspor’la karşı karşıya geldi. Bodrum İlçe Stadı’nda Burak Pakkan’ın yönettiği maçta karşılaşma 1-1 eşitlik ile     sona erdi.

İlk yarıda iki takımda kontrollü oynarken karşılıklı ataklar ile gol aradı. Konuk ekp Bandırmaspor 38 dakikada Dembele’nin  attığı golle 1-0 öne geçti. Bodrumspor 43 dakikada Sürpriz gölcü Samet Yalçın ile 1-1 eşitliği sağladı. İlk yarıda 7 sarı kartın çıktığı karşılaşmada iki takım soyunma odasına 1-1 eşitlik ile girdi.

İkinci yarıda üstünlüğü ele alan Bodrumspor 73 dakikada Süleyman ve 78 dakikada Samet Yalçın ile bulduğu net fırsatları değerlendiremedi. Sık sık yapılan fauller ile duran oyunda  iki takımda ani ataklar ile gol aramaya çalıştı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca iki takım 1 ‘er puanı paylaştı.

Bodrumspor   oynadığı 10 karşılaşmada 5 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet alarak 18 puan ile zirve yarışını sürdürdü.Bodrumspor 11 haftayı maç yapmadan BAY geçirirken ligin 12 haftasında  evinde Dyorex Boluspor’u ağırlayacak

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor Evinde Bandırma Ile Berabere Kaldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.