1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Tff Kararına Tepki

Tff Kararına Tepki

featured

TFF tarafından BODRUMSPOR A.Ş.’nin, 08.10.2022 tarihinde oynanan BODRUMSPOR A.Ş.-SAKARYASPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MARATON TRİBÜN D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, tepki ASİ TAYFA KAMUOYUNA DUYURU !
Tribün Liderimiz Abimiz Doğan YILDIRIM için verilen cezayı kınıyoruz Ve Asi Tayfa taraftar grubu olarak Tribün liderimiz için verilen bu karara tepkiliyiz !
-Hiçbir güvenlik görevlisi tribünden bir kardeşimiz yada abimize tepki gösteremez herkes görevini yapacaksa adam akıllı yapacak.
-Yönetimimizin acilen bu karar ile ilgilenmesini talep ediyoruz haksız yere verilen bu karar kaldırılmalı.
-Aksi takdirde Asi Tayfa taraftar grubu olarak her türlü haksızlıga herzaman tepkimizi gösterdik ve göstermeye devam edecegız.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Tff Kararına Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.