1. Haberler
  2. Bodrum
  3. O Kazada Taksi Sürücüsü Serbest Bırakıldı

O Kazada Taksi Sürücüsü Serbest Bırakıldı

featured

Bodrum’da 9 Temmuz tarihinde tixari taksinin çarpması sonucu 3 gün hayata tutunabilen Arda Karakurt hayatını kaybetmesine ilişkin davanın 5 duruşması yapıldı Duruşmada A.K.’nin tahliyesine karar verildi, Kaza, 9 Temmuz’da saat 07.15 sıralarında Gürece-Turgutreis kara yolunda meydana geldi. Bayram namazı çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan Arda Karakurt’a, K.’nin kullandığı 48 T 7176 plakalı taksi çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Karakurt ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Karakurt, ilçedeki bir özel hastaneye kaldırıldı.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Tedaviye alınan Karakurt, doktorların müdahalesine rağmen, bu sabah yaşamını yitirdi. Yolun karşısına geçmek isterken taksinin çarpması sonucu ağır yaralan Karakurt’un ölüm haberini alan ailesi ve yakınları yasa boğuldu. Jandarma tarafından kazanın ardından gözaltına alına taksi şoförü A K., sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sonra tekrar gözaltına alınarak tutuklanmıştı.bir sonraki duruşma 9 Mart 2023 tarihine ertelendi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
O Kazada Taksi Sürücüsü Serbest Bırakıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.