1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Sahte Içki Can Aldı

Bodrum’da Sahte Içki Can Aldı

featured

Bodrum’da evli 1 çocuk babası kaptan sahte içkiden fenalaştı kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Bodrum’da bir kişi evinde içtiği sahte içkiden zehirlendi kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.. Bodrum’da Eskiceşme Mahallesinde yaşamını sürdüren Hasan Rıfat Tumanbay isimli vatandaş evinde İzmir’den getirdiği öğrenilen sahte içki ile evinde fenalaştı Arkadaşların yardımı ile haber verilmesi üzerine Amerikan Hastanesine kaldırıldı.

Hasan Rıfat Tumanbay hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kesim ölüm nedenin belirlenmesi i.in adli tıp kurumu morguna gönderildi.

Evli 1 çocuk babası Hasan Rıfat Tumanbay denizcilik sektöründe kaptanlık yaptığı belirtildi.Öte yandan

 arkadaşı Ahmet Barut B.’nin (65) tedavisi ise sürüyor. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

sahte içkiden toplamda can kaybı 6’ya yükseldi.

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 14 Kasım gecesi sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen (49), Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., M.A. ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Kalan 10 kişinin tedavileri ise sürüyor

Alanya Otogarı’nda bir berber dükkanının üst katındaki odada kalan 27 yaşındaki Ahmet Nergiz, 14 Kasım günü sağlık ekiplerince ölü bulundu. Polis ekibi yaptığı incelemelerde Nergiz’in kaldığı odada sahte içki dolu pet şişeler bulmuştu.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Sahte Içki Can Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.