1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum Yalıkavak Ta Silahla Kavga 1 Yaralı

Bodrum Yalıkavak Ta Silahla Kavga 1 Yaralı

featured

Bodrum’da bir restoranda meydana gelen olayda iki gurup arasında çıkan çatışmada çıkan kavgada silahlar çekildi 1 kişi yaralandı.

Olay yerinden lüks araçları ile kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Olay 19 30 saatleri arasında Yalıkavak Çökertme Caddesi üzerinde bulunan bir restaurant ‘ta meydana geldi. İki gurup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahla yakın mesafeden ateş edilmesi üzerine bir kişi yaralandı.

Olay yerinden lüks araçları ile kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

YEMEK YERKEN KÜFÜRLÜ KONUŞMUŞ

Ö.A.’nın, küfürlü konuşması diğer masada oturan A.K. sözlü olarak tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar küfürleşmeye başladı. Bunun üzerine A.K., telefonla oğlu Ö.K.’yı aradı. Kısa sürede restorana gelen Ö.K., müşterilerin korku dolu bakışları arasında 8 kez ateş etti. Ö.A., arbede sırasında yüzünden ve kurşunların isabet etmesiyle ayağından yaralanırken, baba ile oğlu lüks bir araçla bölgeden uzaklaştı kuru sıkı tabanca ile 8 ael ateş edilip olay yerinden kaçtılar.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum Yalıkavak Ta Silahla Kavga 1 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.