1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor’a Özel Şarkı Büyük Ilgi Gördü

Bodrumspor’a Özel Şarkı Büyük Ilgi Gördü

featured

Bodrum ‘da müzisyen Sezen Ceyhan’dan 1. lig temsilcimiz Bodrumspor’a özel şarkı Bodrum’da yaşayan konservatuvar mezunu müzisyen Sezen Ceyhan’dan zirve yarışını sürdüren Bodrumspora özel şarkı kısa sürdü büyük ilgi gördü. Karşılıksız Sevda isimli şarkıya klip çekilerek sosyal ağlarda paylaşılacaktır büyük beğeni gördü. İşte o şarkı

Bir bir aştık engelleri
Yıktık geçtik rakipleri
Pes etmedik hiçbir maçta
Bodrum Spor işte burda
Pes etmedik hiçbir maçta
Bodrum Spor işte burda


1931 de başladı sana aşkımız
Biz inandık kaybetmedik
Fırsat vermedik sahada
Fırsat vermedik sahada
Biz inandık kaybetmedik
Fırsat vermedik sahada
Fırsat vermedik sahada


Sevin goca Bodrum sevin
Şampiyonluk hakkın senin
Taraftarın asi tayfa
Karşılıksızdır bu sevda

1981 İSTANBUL doğumlu olan Sezen Ceyhan ilk ve orta öğreniminin ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü ve son olarak İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği bölümünü bitirmiştir. Müzik ve tiyatroya olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan sanatçı ilk müzik deneyimine 13 yaşında Altın Artemis Musıki Cemiyeti ile başlamıştır devam eden yıllarda Emin Ongan (Üsküdar Musıki Cemiyetin de) bulunup amatör olarak korolar, tiyatro oyunları ve modern halk dansları topluluklarında yer almıştır. Konservatuvar ile başlayan profesyonel müzik yolculuğu bir çok festival, konser, özel davet organizasyon, düğün, tv programı ve sahne programları ile devam etmiştir. Hali hazır da Bodrum da yaşayan sanatçının söz müziği kendisine ait olan iki şarkısı bulunmaktadır; kısa sürede Bodrum’a olan sevgisi ve ilgisi yöresel türküleri yorumlamasınada sebep olmuştur. Son olarak Bodrum sevgisi ile Bodrum Spora sözlerini yazıp yorumladığı ‘’Karşılıksız Sevda’’ taraftar şarkısını bütün Bodrum halkına emanet ve armağan etmiştir.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor’a Özel Şarkı Büyük Ilgi Gördü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.