1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Alarko’dan Bodrum’a 120 Milyon Dolarlık Yatırım

Alarko’dan Bodrum’a 120 Milyon Dolarlık Yatırım

featured

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada portföylerinde bulunan Muğla’nın Bodrum ilçesi Gündoğan mevkiindeki turizm tesisinin yatırımının finansmanında kullanılmak üzere Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. ile 624.000.000 Türk Lirası tutarında 2 yıl ana para ödemesiz toplam 10 yıl vadeli kredi kullanımı için sözleşmenin 30.11.2022 tarihinde imzalandığı belirtildi.

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile birlikte Bodrum’da devam eden otel yatırımına ek olarak önümüzdeki üç yıl içinde en az bir yeni otel daha almayı hedeflediklerini açıklayan ve Bodrum Gündoğan projesi ile otel portföyü geliştirme çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Alarko Holding CEO’su Ümit Nuri Yıldız Ekim ayında yaptığı açıklamada 120 milyon dolarlık yatırımla 820 yatak kapasiteli ve Hillside markalı hizmet verecek Bodrum Gündoğan’daki otelle portföylerini zenginleştirmeyi hedeflediklerini belirtmişti.

Alarko Holding Haziran ayında Bodrum Buruncuk Mevkiinde bulunan Green Beach Resort Oteli’ni satın almış, yapılacak yenilemeden sonra tesisin Hillside Bodrum Hotel ismiyle 359 oda olarak hizmet vereceği açıklanmıştı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Alarko’dan Bodrum’a 120 Milyon Dolarlık Yatırım
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.