1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Balıkçı Ile Karga’nın Dostluğu

Bodrum’da Balıkçı Ile Karga’nın Dostluğu

featured

Bodrum’da balıkçı ile Şakir ismini  verdiği   bir yıl önce yiyecek vermeye başladığı karganın yakınlığı görenleri şaşırtıyor. Kılıç, yanından ayrılmayan kargayı her gün elleriyle besliyor.

Bodrum Türkbükü Mahallesinde balıkçılık ve dalgıçlık yapan Aytekin Kılıç , bir yıl önce teknede önüne gelen kargaya yiyecek verdi. Kılıç , o günden itibaren her gün çalışırken yanına gelen kargayı elleriyle beslemeye başladı. Şakir ismini verdiği karga ile iyice dost olan Kılıç elleri ile beslemeye başladı. bir yıldır süren dostluk görenleri şaşırtırken özellikle Karganın kuruyemiş tercihi ise lükse düşkünlüğünü gösteriyor.

1 yıl önce aç kaldığı için yanına geldiğini belirterek iyi bir dost olduklarını dile getiren Aytekin Kılıç Şakir ile dost olduk normalde kargalar insanlardan uzak durur ama bizim Şakir ile dostluğumuz bir başka bir gün tekneye geldi yemek verdim o günden beri dostluğumuz devam ediyor ifadelerini kullandı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Balıkçı Ile Karga’nın Dostluğu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.