1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor 3 Haftanın Ardından Sevindi

Bodrumspor 3 Haftanın Ardından Sevindi

featured

SporToto 1’inci Lig’de son 3 maçta 8 puan bırakan lige 7. sıraya gerileyen Altaş Denizlispor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 3 maça çıkaran ve bu sezon ilk kez Play-Off hattının dışında kalan Bodrumspor, evinde Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Bodrum İlçe Stadı’nda Oğuzhan Çakır’ın yönetetiği maçta ligde 12 haftadır galibiyeti bulunmayan Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Bodrumspor ilk yarıda bulduğu 2-gole 3 puanın sahibi oldu. Bodrumspor maça golle başladı. Sağ taraftan kazandığı köşe atışında Üzeyir ortasında kale içinde topla buluşan Samet Yalçın 2 dakikada takımını 1-0 ‘öne geçirdi. 5 dakikada ceza sahasına atılan uzun topla kaleci ile karşı karşıya kalan Celal Dumanlı yerde kaldı.Hakem penaltı noktasını gösterdi.VAR incelemesinden penaltı iptal edildi.20 dakika Bodrumspor Süleyman Özdamar’ın kaptığı topla ceza sahasında topla buluşan Omar Imeri aşırtma vuruşla Bodrumspor 2-0 öne geçirdi. Üstünlüğü ele geçiren Bodrumspor maçın hakimiyetini korurken soyunma odasına 2-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kontrollü başlayan iki takımda bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Bodrumspor ani atak ve kazandığı serbest vuruşları değerlendiremedi. Karşılaşma Bodrumspor 2-0 sona erdi.. Bodrumspor ligin bitimine 3 hafta kala puanını 25’e çıkarırken 17 hafta Altınordu deplasmanına gidecek 18 haftada Samsunspor ‘u ağırlayacak Bodrumspor ilk yarının son maçında seyircisiz oynama cezası alan Göztepe deplasmanı ile devre arasına girecek

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor 3 Haftanın Ardından Sevindi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.