1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Boyd’un Yeni̇ Başkani Duman Oldu

Boyd’un Yeni̇ Başkani Duman Oldu

featured

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 2001 yılında kurulan derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanlığında değişim yaşandı. 21 Yıldır Dernek Başkanlığını yürüten Serdar Karcılıoğlu bu defa bayrağı Sabahattin Duman’a bıraktı. Genel Kurul üyeleri Serdar Karcılıoğlu’nu Onursal Başkanlığa seçti.

BOYD Genel kurulu Bodrum Delfi Hotel’de gerçekleştirildi. 283 üyesi bulunan derneğin genel kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karcılıoğlu bir sunum erçekleştirdi ve yeni dönemde aday olmayacağını bildiridi. Başkan Karcılıoğlu “21 yıldır Derneğimizin Kuruluşundan beri birlikte omuz omuza görev yaptığımız Sabahattin kardeşime gönül rahatlığıyla bayrağı bırakıyorum. her zaman Yönetimin yanında olduğumu bilmenizi isterim. Daha gerçekleştirece çok projemiz var.” şeklinde konuştu.

Serdar Karcılıoğlu’nun sunumunun ardından ilan edilen programa göre önce verilen önergeyle Ali Caner Cansever Divan Başkanlığına, Hüseyin Softa Başkan vekilliğine ve Ayşenur Aka Divan katipliğine oy birliği ile seçilerek divan oluşturuldu ve gündeme geçildi.

Gündem gereği Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Softa Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetleme Kurulu Raporlarını okudu ve Genel Kurul tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu ayrı ayrı ibra edildi. Gelecek Dönem Bütçesi Sabahattin Duman tarafından genel kurula okundu ve oy birliği ile onaylandı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Boyd’un Yeni̇ Başkani Duman Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.