1. Haberler
  2. Bodrum
  3. İki Ayrı Kazada 8 Kişi Yaralandı

İki Ayrı Kazada 8 Kişi Yaralandı

featured

Muğla Menteşe ve Yatağan ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Menteşe’de Halil İbrahim Günaydın idaresindeki 48 AEH 858 plakalı otomobil, Çaybükü Mahallesi Esenlik mevkisinde, karşı yönden gelen Ali Aldağ yönetimindeki 48 YA 974 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine, kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ve sağlık görevlilerinin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılan sürücüler ile otomobillerde bulunan Enes Özpay, Kader ve Gaye Aldağ yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yatağan’ ‘da meydana gelen trafik kazasında araç içinde sıkışan 3 kişi yaralandı. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Yatağan ilçesi Çaybükü Mahallesi Esenlik mevkisinde 48 YA 974 araç ile 48 AEH 858 plakalı araç çarpıştı. Kaza sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Yatağan itfaiye ekipleri tarafından araç her iki araç içinde sıkışan vatandaşlar bulundukları yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaralıların, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
İki Ayrı Kazada 8 Kişi Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.