1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Kanunun Anadolu Lisesi Tadilat Ile Taşınmasına Tepki

Kanunun Anadolu Lisesi Tadilat Ile Taşınmasına Tepki

featured

Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi tadilat nedeniyle Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç ilköğretim okulu’nda eğitime devam edeceği velilerin tepkisine neden oldu.

Tadilat yapılacak Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi ‘nde yapılan açıklamada

;Değerli Velilerimiz,2022-2023 Eğitim – Öğretim Yılı ikinci dönem ders başı 20 Şubat itibariyle mahallemiz sınırları içinde olan Kanuni Sultan Süleyman lisesi    okulumuz güçlendirme onayına istinaden yaklaşık 150 gün,ikinci dönem süresince okulumuzda misafir edeceğiz.

Bu nedenle ikili öğretim yapılacağından giriş saati 08:00 çıkış saati 12:25 olarak yeniden düzenlenmiş olup ,bilgilerinize sunarım mesajının atılmasın ardından velilerden tepki geldi.

Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç ilköğretim okulu’na tadilata girecek olan Kanuni Sultan Süleyman Anadolu lisesini taşımanın mantığını anlayamıyorum. İlkokul öğrencilerinin yanına lise öğrencisi ni taşımak ne kadar mantıklı. Daha önce Bodrum kız meslek lisesi’ni Kanuni lisesi misafir etmişti. Şimdi de ricamız odur ki Kanuni lisesi’ni kız meslek lisesi misafir etsin. Okul velileri olarak bizler buna karşıyız.Lutfen kararınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyoruz.

b56b6dd3 1e0b 4c56 841e 1b978d97fd7a

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Kanunun Anadolu Lisesi Tadilat Ile Taşınmasına Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.