1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor’da Altay Mesaisi Başladı

Bodrumspor’da Altay Mesaisi Başladı

featured

SPOR Toto 1’inci Lig’deki ilk yılında sezon başından beri şampiyonluk yarışından kopmayan Bodrumspor, en önemli rakiplerinden Eyüpspor’a deplasmanda erteleme maçında 1-0 yenilerek 3 sırada yerini koruyan Bodrumspor evinde 24 hafta karşılacağı Altay maçı hazırlıklarına başladı.

6 Şubat’ta oynanması gerekip aynı gün yaşanan yüzyılın deprem felaketleri nedeniyle ertelenen maç için ikinci kez İstanbul’a giden yeşil-beyazlı ekip, eli boş dönmenin üzüntüsünü yaşadı. Ligde bu maça kadar çıktığı son 4 deplasman sınavını üst üste kazanan, dış sahada son yenilgisini yine İstanbul’da 12 Kasım’da Pendikspor’a yenilerek alan Bodrum, en önemli sınavda acı fren yaptı.
Bu mağlubiyetle ikinci sıraya tırmanarak direkt Süper Lig hattına yükselme fırsatını tepen Muğla temsilcisi 38 puanda kalıp, liderliği tekrar devralan rakibi Eyüpspor’un 6 puan, ikinci sıradaki Yılport Samsunspor’un da 4 puan gerisine düştü.

Bodrumspor 24 harşılaşmasında evinde konuk edceği Altay maç hazırlıklarına başaldı

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor’da Altay Mesaisi Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.