1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Kazada Hayatını Kaybeden Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kazada Hayatını Kaybeden Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured

Otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi çalışanı Uğur Belen son yolculuğuna uğurlandı.
Kaza dün akşam saatlerinde Milas TÜVTÜRK muayene istasyonu orta refüjünden Milas istikametine doğru U dönüşü yapmak isteyen Leyla D.’nin kontrolündeki 09 NG 872 plakalı otomobil, Bodrum’dan Milas’a doğru seyreden Uğur Belen’in kontrolündeki 48 RY 010 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Uğur Belen olay yerinde yaşamını yitirirken, motosiklette yolcu olarak bulunan B.D. yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan B.D. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşamını yitiren Uğur Belen ise olay yeri incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, otomobil sürücüsü Leyla D. gözaltına alındı.Acı haberi sosyal medyadan paylaşıldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli, İlçe Yönetim Kurulu üyemiz Huseyin Belen’in yeğeni, çok değerli kardeşimiz Uğur Belen’i elim bir trafik kazası sonrası kaybettik.
Sözün bittiği yer. Acımız çok büyük.
Uğur kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine,sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.
Mekanı cennet olsun.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Kazada Hayatını Kaybeden Genç Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.