1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Muğla Ak Parti’de 41 Aday Adayı Başvuru Yaptı

Muğla Ak Parti’de 41 Aday Adayı Başvuru Yaptı

featured

. AK Parti’de aday adaylığı için son başvuru tarihi 22 Mart Çarşamba günü sona erecek .Muğla Milletvekili aday adayı için 38 resmi başvuru yapıldı Başvuru yapanlar Nurgül Ozgirisken-Elvan Göçer- Seyitnur Gün- Yakup Otgöz-Nevres İyi-Tahir Ateş- ‘Yelda Erol Gökcan-Serap Ülkü Ozdemir- Turgay Öztürk-İhsan Küreci-Hasan Cemrek- Ali Tekin-Pınar Boyacı-Murat Naci Yavuz-Duygu Pınar Doğru-Mehmet Nil Hıdır-Hüseyin Akyol-Ibrahim Ilhan-Elif Kışlalı-Muhittin Kayabaş-Kadem Mete-Ömer Özmen -Osman Gökmen-Ramazan Beyazıt Aydın-Mehmet Akif Demir-Haluk Laçin-Yusuf Esen-Erol Kocabaş-Ozan Dağgez-Yasin Ali Yıldırım-Salih Gümüş-Emine Seher Girgin-Ramazan Saruhan-Işıl Balaban-Mehmet Sıdra-Abdulkadir Dölek-Mehmet Yavuz Demir -Levent Akyer-Uğur Akın

AK Parti’de aday adayları ön başvurularını internet ortamında yapabiliyor. Daha sonra genel merkez ve il başkanlıklarına giden adaylar, 6 maddelik taahhütnameyi imzalayarak süreci tamamlıyor.

AK Parti’ye adaylık ücreti AFAD’a bağışlanıyor

20 bin liralık aday adaylığı ücreti AFAD’a bağışlanıyor. Bu tutar, kadın ve gençler için 10 bin, engelliler için ise 5 bin lira.

Adayların belirlenmesi yönelik temayül yoklaması 25 Mart’ta gerçekleştirilecek.MHP’de ise adaylık başvuru süreci yarın sona erecek.
AK Parti ve MHP’de seçim hazırlıkları, milletvekili aday adaylığı başvuru süreçleri ile devam ediyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğla Ak Parti’de 41 Aday Adayı Başvuru Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.