1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Muğlaspor’u Esefle Kınıyoruz

Muğlaspor’u Esefle Kınıyoruz

featured

Yatağanspor ‘dan kamoyu açıklaması Muğlaspor Kulübü sosyal medya hesapları üzerinden imzasız bir şekilde yapılan asılsız iddiaları barındıran açıklama, Muğlaspor arması arkasına saklanıp yalan ve yanlış bilgilerle hem camialarını hem de kendilerine zarar vermektedir.

     Açıklamayı hazırlayanlar bilmelidirler ki; stadyumlar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na aittir ve onların tasarrufundadır. Protokol tribününün neredeyse yüzde 70’i, büyük bir misafirperverlik örneği gösterilerek Muğlasporlulara ayrılmıştır ve kendileriyle maç boyunca centilmence takımlarımızı destekledik.

    Muğlaspor yönetimi olduğunu iddia eden kişiler, yaptıkları açıklamada, Belediye Başkanımızın bu maç için 20 bin lira prim sözü verdiğini iddia etme gibi yalan beyanlarda bulunarak, spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Belediye Başkamıza büyük bir haksızlıkta bulunmuştur.

     Tüm Muğlaspor Camiasını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” anlayışına davet ediyor, altına imza atma cesareti göstermeden yapılan açıklamayı paylaşan Muğlaspor’u esefle kınıyoruz.

    Asıl mağdur olan, nizami golü hiçbir nedeni olmadan iptal edilen Yatağanspor olmasına rağmen, her zaman centilmenlikle anıldık. Yatağansporumuz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendisine yakışanı yapmaya devam edecek olup, mesnetsiz iddialarla ilgili olarak gerekli yargı sürecini başlatacaktır.

       Bu olayları, spor kamuoyunun takdirine sunar, saygılarımızı iletiriz.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğlaspor’u Esefle Kınıyoruz
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.