1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Mi̇t Görevlisi Olarak Tanıtıp 15 Milyon Lira Topladılar

Mi̇t Görevlisi Olarak Tanıtıp 15 Milyon Lira Topladılar

featured

Muğla’nın Marmaris ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtıp, “Libya operasyonu için para gerekiyor” diyerek şehit ailelerini de dahil toplam 30 kişiden 15 milyon lira topladığı iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Marmaris ilçesinde H.H.S.’nin kendisini MİT görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı bilgisine ulaştı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelinin, 6 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alındı.

15 MİLYON LİRA TOPLADILAR

H.H.S ile birlikte 4 kişinin, kendilerini emekli kamu ve MİT görevlisi olarak tanıtarak, iş insanları başta olmak üzere şehit aileleri ve dini derneklerden, “Libya operasyonu için para lazım” diyerek, 30 kişiden 15 milyon lira topladıkları belirlendi.

PARA TOPLADIKLARI SIRADA GÖZALTINA ALINDI

Polisin bu sabah düzenlediği operasyonda 4 şüpheli Marmaris’te evlerinde, çete lideri H.H.S., ise Osmaniye’de depremzedelere yardım adı altında para topladığı sırada gözaltına alındı.

MERMİ VE BÜYÜ KİTAPLARI ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada çok sayıda mermi, büyü kitapları, ajandalar, banka dekontları ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 kişinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Mi̇t Görevlisi Olarak Tanıtıp 15 Milyon Lira Topladılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.