1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrumspor Tuzlaspor ‘Dan 3 Puanı Aldı

Bodrumspor Tuzlaspor ‘Dan 3 Puanı Aldı

featured

Spor Toto 1. Lig’de 33. haftasında Tuzlaspor, play-off hattında yer alan Bodrumspor’u konuk etti. 49 puanda 7 sırada yer alan Bodrumspor ise İstanbul’dan galibiyetle dönerek play-off hattındaki mücadelesini sürdürmek için
Sancaktepe 15 Temmuz Stadı oynanan müsabakayı Burak Olcar yönetiminde karşılaşmada Bodrumspor 18 dakikada kazandığı penaltı vuruşunda Kenan Özer ile 1-0 öne geçti. İlk yarı Bodrumspor”un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkincisi yarıda iki takim kontrollü oyunu tercih ederken ani ataklar ile go aramaya çalıştı.Karsilasmada başka gol sesi çıkmayınca 3 puanı alan Bodrumspor puanını 52 yükseltti.

Bodrumspor deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip sahadan 1-0 galip ayrılırken, yuvaya 3 puanla dönüyor.

Spor Toto 1’inci Lig 33’inci haftasında Bodrumspor deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip 18’inci dakikada Kenan Özer’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bodrumspor soyunma odasına galip girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Bodrumspor girdiği pozisyonlardan yararlanamazken, ev sahibi takım Tuzlaspor’da fırsatları değerlendiremedi. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken deplasman fatihi Bodrumspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. 33’üncü hafta sonunda yeşil-beyazlı ekip puanını 52’ye çıkardı ve Play-Off hattında yerini korudu. Bodrumspor ligin 34’üncü haftasında 23 Nisan Pazar günü kendi evinde Denizlispor’u konuk edecek.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrumspor Tuzlaspor ‘Dan 3 Puanı Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.