1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Hesap Kavgası 2 Yaralı

Bodrum’da Hesap Kavgası 2 Yaralı

featured

Bodrum’da bir eğlence mekanda meydana gelen hesap tartışması kavgaya dönüştü çıkan tartışma sonucu işletme sahibi tarafından uyarı amaçlı açılan ateşte iki kişi yaralandı.Olay sonrası yaşananlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay akşam saatlerinde neyzen Tevfik Caddesi üzerinde bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre gelen hesap yüzünden müşteriler ve işletmeciler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kavgaya dönüşen olayda işletmeci tarafından silahla ateş açılması sonucu kurşunlardan biri bir kişinin bacağına diğer bir kurşun ise bacağa isabet etti. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Yaralananlar ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken olaya karışan işletme sahibi olay yerinden uzaklaştı. İşletme sahibinin yakalanması için çalışma başlatıldı.Olay sonrası yaşananlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Hesap Kavgası 2 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.