1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Milas Yağışa Teslim Yıldırım Düştü 10 Koyun Telef Oldu

Milas Yağışa Teslim Yıldırım Düştü 10 Koyun Telef Oldu

featured

Milas’ta etkili olan yağış olumsuz etkiledi Yıldırım düşmesi sonucu 10 koyun telef oldu..

Milas’a bağlı Kırcağız Mahallesi Karahayıt mevkiinde ikamet eden Gülsüm Menteş’e ait 25 koyun arazide otladığı sırada yıldırım düştü. Olayda 10 koyun telef oldu.

Olayın ardından Milas İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Parlu ve müdürlük personelleri aile ile görüşerek rapor hazırladılar. Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke de aileyi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletip gereken desteğin verileceğini bildirdi.


Yaklaşık bir saat etkili olan yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, zor durumda kaldı. Yağmura yakalananlar ıslanmamak için otobüs durakları ile işyerlerine sığınmaya çalıştı. Şort ve terliklerle yağmura yakalananlar, cadde ve sokaklardaki su birikintilerinde yürümekte güçlük çekti.Milas’ta 15.20 sıralarında birden bastıran dolu ve sağanak yağış, şiddetli rüzgar ile birleşince hayatı olumsuz etkiledi. Milas’ta yağışın yoğun olması ile birlikte sokaklar adeta göle döndü. Milas Çevreyolunda araçlar yolu kaplayan yağmur suyu yüzünden zorlukla ilerlerken, fırtına sebebiyle ise şiddetli yağmur ev ve işyerlerine girdi. Sağanak yağışa sokakta yakalanan vatandaşlar ise işyerlerine sığındı
Şiddetli yağmur araç trafiğini de olumsuz etkiledi. Özellikle kent merkezindeki ana arterlerde ve yollarda yağmur nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Araçlar yollarda kaldı. Sürücülere zor anlar yaşatan yağmur, saat 16 sıralarında şiddetini azaltarak, etkisini kaybetti.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Milas Yağışa Teslim Yıldırım Düştü 10 Koyun Telef Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.