1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Muğla’da Tedavi Gören Bebek Uçak Ambulansla İstanbul’a Sevk Edildi

Muğla’da Tedavi Gören Bebek Uçak Ambulansla İstanbul’a Sevk Edildi

featured

Muğla’da tedavi gören bebek uçak ambulansla İstanbul’a sevk edildi

https://www.facebook.com/sbfahrettinkoca/videos/220679367472829

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Muğla’da tedavi gören bir bebeğin uçak ambulansla İstanbul’a sevk edildiğini açıkladı. Doğumsal kalp ve damar hastalığından şüphelenilen Ebrar bebek, özel donanımlı yenidoğan ambulansıyla Bodrum Milas Havaalanı’na götürüldü ve oradan uçakla İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne nakledildi. Bakan Koca, bebeğe acil şifalar diledi ve ambulans ile uçağa nakledildiği anların fotoğraflarını paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Muğla’da tedavi gören bir bebeğin uçak ambulansla İstanbul’a sevk edildiğini bildirdi.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“Doğumundan beri Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 15 gündür takip edilen Ebrar bebek, doğumsal kalp ve damar hastalığından şüphelenilmesi üzerine bugün İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’ne uçak ambulansla sevk edildi. Entübe durumdaki bebek, onu bekleyen uçağın kalkacağı Bodrum Milas Havaalanı’na özel donanımlı yenidoğan ambulansıyla götürüldü. Ebrar bebeğe acil şifalar diliyoruz.”

Koca, paylaşımında bebeğin ambulanstan uçağa nakledildiği anların fotoğraflarına da yer verdi.

Doğumundan beri Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 15 gündür takip edilen Ebrar bebek, doğumsal kalp ve damar hastalığından şüphelenilmesi üzerine, bugün İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesine Uçak Ambulansla sevk edildi. Entübe durumdaki bebek, onu bekleyen uçağın kalkacağı Bodrum Milas Havaalanına özel donanımlı Yenidoğan Ambulansıyla götürüldü. Ebrar bebeğe acil şifalar diliyoruz.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Muğla’da Tedavi Gören Bebek Uçak Ambulansla İstanbul’a Sevk Edildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.