1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu

featured

Muğla’nın gözde turizm ilçelerinde tatil sezonun başlaması ile birlikte yoğunluk yaşanırken gelişi güzel haraketedenler çirkingörüntülerenedne oluyor. Bilinçsiz vatandaşlar yaptığı çirkin görüntüler tepkilere neden oluyor.

649a9b0950acca2188f7e3ae 1

Hanımefendiler,anneler,eşler,kardeşler diyor ki ; Marmaris’in huzuru kalitesi kalmadı,

sabahları denize giremiyoruz, geceden sarhoş sabahlayan,etrafı pisleten,taciz eden küfürlü konuşmalar ve bakışlarla kendini kaybetmiş bu tür kişilerden rahatsız oluyoruz,denize girme hakkımızı yaşayamıyoruz, ayrıca wc ve kabinler istifra edenlerin pislikleri ile dolu ağır kokular içinde,bunlar Marmaris’in kalitesine ve huzuruna zarar veriyorlar,diye sitem ediyorlar!

Misafirimiz yabancı turistlere de rezil oluyoruz,bir sonraki seneye bu görüntüler Marmaris’e tekrar gelmelerine engel oluşturuyor.

Sn. #MehmetOktay özellikle hanımefendiler rica ediyor,biz kimsenin içkisine birşey demiyoruz,ama halka açık bu alanın kuralları olmalı,bir kalitesi olmalı,Halk Plajına kurallar getirilmesi,sabah 5 itibariyle boşaltılmalı,sahili denize girmek ve güneşlenmek üzere aslına uygun sekilde, temizlik gerekçesiyle Zabıta ekipleriyle boşaltılması istenmektedir.

Bu sebeplerle Halk Plajına tabelalarla kurallar ibraz edilmeli.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.