1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Dolmuş Şoförü Fenalaşan Kadını Acil Servise Ulaştırdı

Dolmuş Şoförü Fenalaşan Kadını Acil Servise Ulaştırdı

featured

Bodrum’da yoğun trafik karşısında diğer sürücülere selektör yaparak, korna çalarak yol isteyen şoför Kadir Bozdoğan, fenalaşan kadını kısa zaman içinde acil servise ulaştırdı. Bodrum’da seyir halinde olan halk otobüsünün içinde fenalaşan kadını, acil servise bindiği aracın şoförü ulaştırdı.Turgutreis Bodrum dolmuş hattı üzerinden Kadir Bozdoğan yönetimindeki 48 BB 7360 plakalı halk otobüsü 20;30’da Turgutreis Bodrum servisinde Islamganeleri Mahallesinden binen kadını bir anda fenalaştı. Diğer yolcuların uyarısı üzerine halk otobüsü şoförü Kadir Bozdoğan, yaşanabilecek zaman kaybının önüne geçmek için rotasından çıkarak Bodrum Devlet Hastanesi’ servisine yöneldi. Yoğun trafik karşısında diğer sürücülere selektör yaparak, korna çalarak yol isteyen şoför Kadir Bozdoğan , fenalaşan kadını kısa zaman içinde acil servise ulaştırdı.Hastane acil kapısına kadar halk otobüsünü yanaştıran şoför Bozdoğan, sağlık görevlileri ile birlikte yolcusuna acil müdahale odasına kadar eşlik etti. Hastanede ilk müdahalesi yapılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenirken, şoförün duyarlı davranışı diğer yolcular tarafından takdirle karşılandı.

Duyarlı hareketiyle insanlık görevini yerine getiren şoför Kadir Bozdoğan, bizler can taşıyoruz kim olsa aynı şeyi yapardı. Bir canı kurtarmak bütün canları kurtarmaktır inşallah bir önce sağlığına kavuşur ifadelerini kullandı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Dolmuş Şoförü Fenalaşan Kadını Acil Servise Ulaştırdı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.