1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 4 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı

4 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı

featured

Milas’a bağlı Boğaziçi Mahallesi ile Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi arasındaki otlukta çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu 4 saat içinde kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

4 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDIMilas’a bağlı Boğaziçi Mahallesi ile Bodrum’un Güvercinlik Mahallesi arasındaki otlukta saat 15.00 sıralarında çıkarak ormana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu saat 19.00 sıralarında kontrol altına alındı. Milas Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yangının çıkış nedenin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı. Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ise bölgedeki incelemesini sürdürürken, Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri de hava araçlarının su aldığı alanlarda aldıkları tedbirlerle yangınla mücadelenin daha güvenli şartlarda yapılmasını sağladı.Muğla Valisi Orhan Tavlı, beraberindeki yetkililerle birlikte söndürme çalışmalarını yerinde takip

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
4 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.