1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Emir Kesler Gözyaşları Ile Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emir Kesler Gözyaşları Ile Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured

Bodrum Mumcular Mahallesi’ yolu üzerinde bulutnan bir su fabrikasında yaşanan iş kazasında elektrik akımına kapılan bir kişi, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Bodrum Mumcular Mahallesi’nde bir su fabrikasında iş kazası yaşandı. Kazada, Elektrik akımına kapılan genç işçi yaşamını yitirdi
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular Mahallesi’nde bir su fabrikasında yaşanan iş kazasında elektrik akımına kapılan bir kişi, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kesler, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gencin ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

KESLER AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Köse Belediye Başkanımız Turgay KESLER’in amcasının oğlu, Gümüşhane Esnaf Odalar Birliği Yönetim Kurulu Üyemiz İzafettin KESLER in yegeni ve aynı zamanda , Sadettin, Nurettin, Fahrettin ve Nusrettin KESLER’in yeğenleri, Kemalettin KESLER’in oğlu Emir KESLER elim bir kaza sonucu hayatını kaybettti..
Güvenlik güçleri ise olay yerinde incelemelerde bulunarak soruşturma başlattı. EMİR GÖZYAŞLARI İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Hayatını kaybeden Emir Kesler için cenaze töreni düzenlendi.Evine getirilen Emirhan cenazesinde göz yaşları sel olup aktı.Her kesim tarafından sevilen çevresinde sevecen ve yardimseverligib8le tanin Emirhan sosyal medyada paylaşımları yürekleri dağladı.Oğle namazına müteakip Güvercinlik camiinde cenaze namazı kılındı.Cenaze namazına İş siyaset dünyasından bir çok ismin yani sıra ailesi ve sevenlerini yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Emir Kesler son yolculuğuna uğurlamak üzere Uçak ile memleketi Gümüşhane’nin Köse İlçesine gönderildi.

20230719 134658 scaled
20230719 134642 scaled

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Emir Kesler Gözyaşları Ile Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.