1. Haberler
  2. Etkinlikler
  3. Şek Organizayon Biribrinden Ünlü Isimleri Bodrum Antik Tiyatro’da

Şek Organizayon Biribrinden Ünlü Isimleri Bodrum Antik Tiyatro’da

featured

Şek Organizayon biribrinden ünlü isimleri Bodrum Antik Tiyatro’da konserler ile buluşturtuyor.

Hakan Altun ,Hadise,Yıldız Tilbe ve Ediz hayranları ile buluşuyor. 25 Temmuz Ediz 26 Temmuz Hakan Altun 27 Temmuz Hadise 7Ağustos Hadise sahne alacak

Şek Organizasyon 2016 yılında Ankara’nın sürekli değişen ve farklı kitleler tarafından renksiz görünen eğlence anlayışına yeni bir soluk getirmek üzere kurulmuştur. Bu anlayışa bir çok başarılı organizasyonla katkıda bulunmuş, şehrin genelinde yaygınlaşmayı kendine hedef belirlemiştir. 2016 yılı öncesinde bir üniversite topluluğu olan, şu an hali hazırda bir çok kurumun gerçekleştirmeye cesaret edemediği organizasyonları gerçekleştirmeyi başarmış, her yaşın eğlence tarzına uygun plan ve projelere imza atmak için genç ve dinamik ekibiyle çalışmaya tüm hızıyla devam etmektedir.

Her fırsatta ufkunu ve vizyonunu geliştiren Şek Organizasyon, üniversite şenlikleri, biletli konserler, otel gala yemekleri, yılbaşı baloları vb. organizasyonlar haricinde panayırlar, belde festivalleri, geleneksel festivaller de organize etmeyi hedeflemektedir.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Şek Organizayon Biribrinden Ünlü Isimleri Bodrum Antik Tiyatro’da
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.