1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Bodrum’da Tm Plakalı Dolmuş Ücretlerine Yüzde 50 Zam Yapıldı

Bodrum’da Tm Plakalı Dolmuş Ücretlerine Yüzde 50 Zam Yapıldı

featured

Bodrum’da toplu taşıma  faaliyet veren  TM plakalara  taşıma ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesine geçişin ardından dönüşüme geçmeyen TM plakalı toplu taşıma araçlarına yüzde  50 zam yapıldı. Geçtiğimiz günlerde 14  osanın artan zamlar ve malliyet karşısında UKOME den zam talebi bulunmasına rağmen  sadece TM plakalara zam yapılması tepki topladı.Bodrum Şoförler Odası yaptığı açıklamada Son günlerde artan mazot, ötv, sigorta vb. giderlere yapılan artışlar sonrasında, TM plakalı araçlarımıza ve Otopark işletmesi esnafımız için almış olduğumuz zamlar tüm esnafımıza hayırlı olsun denildi.

Zam kararını talebinde bulunan 14 oda için UKOME 10 Ağustos tarihi gösterirken 40 liraya dayana akaryakıt fiyatlarına ilişkin dönüşüme geçen özel BB dolmuşlar ise zammın bir an önce alınmasını istiyor..

14 oda zam talebinde bulundu

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığımıza sunmuş olduğumuz 18 Temmuz 2023 tarihli dilekçemizde, esnafımız için zam talebinde bulunduk. Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığımızın Başkanlığında, Birliğimize bağlı 14 Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanları ile yapılan toplantı sonucunda; asgari ücret, sigorta ve bağ-kur primleri, akaryakıttaki ÖTV artışları, MTV’sinden alınacak verginin yılda iki defa ödenmesi, araç bakım, yedek parça, lastik ücret maliyetlerindeki artışlar, KDV oranındaki artışlar, Tuvtürk istasyonlarındaki araç muayene bakım bedellerindeki artışlar nedeni ile ticari taksi, servis ve özel toplu taşımacı araç sahibi şoför esnaflarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için geniş kapsamlı istişarelerde bulunulmuş, toplantı sonucunda ticari taksi, servis ve özel toplu taşımacı esnaflarımıza artan bu maliyetler karşısında yeniden zam oranını belirleyerek Ukome tarafından yeniden değerlendirilmesini talep etmiş bulunmaktayız. Tüm esnafımızın bilgisine sunarız.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Bodrum’da Tm Plakalı Dolmuş Ücretlerine Yüzde 50 Zam Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.