1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 28 Yıldır Görev Yaptığı Okula Veda Mesajı Yayınladı.

28 Yıldır Görev Yaptığı Okula Veda Mesajı Yayınladı.

featured

28 yıldır görev yaptığı okula veda mesajı yayınladı.

Bodrum Turgutreis Zeyyat Mandalinci İlkokul Müdürü Ahmet Özşeker 28 yıldır görev yaptığı okulda tayin dolayısı ile veda mesajı yayınladı.

09/10/1995 Yılından beri 28 yıldır görev yapmakta olduğum Zeyyat Mandalinci İlkokulu’ndan 02/08/2023 tarihinde,yeni görev yerim Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu’na atanmam dolayısı ile ayrılmış bulunuyorum.28 Yıl boyunca desteğini esirgemeyen beraber çalıştığım Öğretmen arkadaşlarıma,Öğrencilerime,Öğrenci velilerime,Okul Aile Birliklerime,Okulumuz hizmetlilerine,yıllardır beraber idarede bulunduğumuz Müdür Yardımcımız Recep ERSOY’a,Müdür Yardımcımız Özlem ADATEPE’ye,Zeyyat Mandalinci İlkokulu’nda daha önce katkısı bulunan Zeyyat Mandalinci İlkokul Müdürlerine-Müdür Yardımcılarına,Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlerime,Okulumuzu yaptıran akrabam Hayırsever Zeyyat-Arif-Doğan MANDALİNCİ’ye,Bodrum Belediye Başkanlığına,Turgutreis Esnafına,Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Yolu Zeyyat Mandalinci den geçen herkese teşekkür ediyorum. HOŞÇAKALIN…..

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
28 Yıldır Görev Yaptığı Okula Veda Mesajı Yayınladı.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.