1. Haberler
  2. Bodrum
  3. 2 Bin 422 Yolcuyla Bodrum’a Geldi

2 Bin 422 Yolcuyla Bodrum’a Geldi

featured

Panama bayraklı 275 metre boyundaki MSC Opera, 2 bin 422 yolcuyla Bodrum’a geldi.

MSC Opera, sabah saatlerinde 2 bin 422 yolcuyla limana demir attı. Panama bayraklı MSC Opera adlı gemi, İtalyan ve İspanyol yolcuların ağırlıklı olduğu 2 bin 422 kişilik yolcu grubu ve 750 kişilik mürettebatıyla hareket etti. Heraklion Limanı’ndan ayrılan MSC Opera, Bodrum’dan sonra, akşamüstü İtalya’nın Bari Limanı’na doğru yola çıkacak.

Fransa’da 2004 yılında inşa edilen MSC Opera, büyüklüğü ve modern donanımıyla göz kamaştırıyor. 275 metre uzunluğunda ve 28 metre genişliğindeki gemi, 54 metre yüksekliğiyle de dikkat çekiyor. Toplamda 2 bin 679 yolcu kapasiteli 1071 kabini bulunan gemi, lüks ve konforlu seyahat deneyimleri sunuyor.

Bodrum Limanı, Türkiye’nin en gözde turistik noktalarından biri olarak yıl boyunca birçok uluslararası kruvaziyer gemisinin uğrak yeri oldu. MSC Opera gibi büyük gemiler, bölgenin turizm potansiyelini yükseltirken, Bodrum’un ekonomik canlılığına da katkı sağlıyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle ünlü olan tatil cenneti Bodrum, her sene binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
2 Bin 422 Yolcuyla Bodrum’a Geldi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.