1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Tır Uzun Uğraşlar Sonucu Kaldırıldı Uzun Araç Kuyrukları Oluştu

Tır Uzun Uğraşlar Sonucu Kaldırıldı Uzun Araç Kuyrukları Oluştu

featured

Bodrum ‘da sürücünün kontrolünden çıkan damacana yüklü tır bariyerleri aşarak ormanlık alana devrilen tırın kaldırılması uzun araç kuyrukları oluşturdu.

64d096b650acca48c04925f5.jpeg 2

Kaza, önceki gün sabaha karşı Bodrum-Milas Karayolu üzerinde meydana geldi. İ.U. yönetiminde 16 AFC 83 plakalı içi damacana yüklü tır, sürücünün henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşıp ormanlık alana devrildi. Tır içerisindeki damacanalar ormana saçılırken, sürücü İ.U. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından kaza yerine; sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan tır sürücüsü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bodrum’da tırın kaldırılması için çalışma başlatıldı .Gezer firmasına ait Bölgenin en büyük vinç yardımı ile kaldırılması için çalışma başlatıldı. Trafik ekipleri tarafından yolda güvenlik önlemi alınırken Bodrum Milas karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. 3 saatlık çalışma sonucu kaldırılan tır çekici yardımı ile taşındı. Yolda trafik akışı yeniden sağlandı.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Tır Uzun Uğraşlar Sonucu Kaldırıldı Uzun Araç Kuyrukları Oluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.