1. Haberler
  2. Bodrum
  3. Torba Gündoğan Yolu Akşam 17:00 Kadar Kapalı

Torba Gündoğan Yolu Akşam 17:00 Kadar Kapalı

featured

Torba Mahallesi ile Türkbüük Mahallesi arasındaki Demir Mevkii’nde su ana isale hattının Bülent Ecevit Caddesi’nin ortasında patlaması nedeniyle göçük ve heyelan oluştu. Karayolunda dev uçurum meydana gelince dün gece Türkbükü, Gölköy, Gündüğan, Dirmil, Geriş, Küçükbük mahalllerine giden turistik yol tamamen ulaşıma kapatıldı.

Bodrum Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara uyarı yapılarak karayolindaki anaisale hattının tamiratının bu akşam saat 17.00’ye kadar süreceği ve traik akış ve toplu taşıma seferlerinin yapılamayacağı, vatandaşların D-330 karayolunu kullanmaları istendi. Torba, Gölküy, Küçükbük, Türkbüük, Gündoğan, Dirmil ve Yalıkavak mahallelerine su verilemedi.

Vatandaşlar yolda oluşan patlamaya isyan etti. Yalıkavak’a giden Emrullah Sayaç “10 kilometrelik yolumuz kaldı ama şimdi burada kaldık tam 55 kilometre geri gitmek zorunda kaldık. Bu su isale hattı özellikle yazın her gün bir yerden patlıyor,yıllardır çözümünü bulamadılar” dedi.

0
komik
Komik
0
_yi
İyi
0
mutlu
Mutlu
0
sevgi
Sevgi
0
d_nceli
Düşünceli
0
_zg_n
Üzgün
0
a_layan
Ağlayan
0
sinirli
Sinirli
0
korkun_
Korkunç
Torba Gündoğan Yolu Akşam 17:00 Kadar Kapalı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.